Win een MINI-WERELDREIS met 5 vrienden !

Wat moet ik doen?

  • Maak een unieke foto samen met jou paspoort en deel deze foto vervolgens op jouw Instagram of Facebook en TAG @Friendsevents1 en gebruik #teamcvfriends in jouw bericht.

Wie heeft er wel is nagedacht over het maken van een wereldreis en heb jij toen een bucketlist gemaakt van plekken die jij wilt gaan bezoeken? Steeds meer jongeren gaan op wereldreis om prachtige plekjes op deze aardbol te bezichtigen. Moet jij je is voorstellen dat je een aantal dagen kan genieten op het tropische eiland Palawan. Lekker in een hangmat gaan liggen, je lievelingscocktail erbij, een helderblauwe zee.
Belangrijk is dan om je telefoon erbij te pakken om deze herinnering voor eeuwig vast te leggen op een foto en te delen met jouw vrienden en als herinnering mee te nemen in je digitale reispaspoort.

Op wereldreis door eigen land dat kan alleen tijdens Carnaval, want dan veranderen dorpen naar Carnavalsrijken en hebben de inwoners een eigen naam. Dagenlang zie je verkleden mensen die flink aan het feesten zijn prachtige praalwagens die meedoen aan de optoch. Nu zijn wij op zoek naar de mooiste reisfoto van jou en jouw vrienden door het carnavalsrijk!!

Uiteindelijk maken wij na carnaval een winnaar bekend die een mini-wereldreis wint met 5 vrienden.

Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval en wij zijn benieuwd naar de vele leuke foto’s van jullie carnavalsreis.

#teamcvfriends